PODSJETNIK: U petak istječe rok za prikupljanje podataka za izradu promotivnih publikacija o projektima u postprodukciji za 2018. godinu

U pripremi su promotivne publikacije o projektima u postprodukciji za 2018. godinu te online katalog hrvatskog filma na mrežnim stranicama HAVC-a. Publikacije će sadržavati podatke o novim produkcijama i koprodukcijama igranih, dokumentarnih, animiranih i eksperimentalnih filmova, a bit će objavljene na hrvatskom i/ili na engleskom jeziku.

Podaci za promotivne publikacije prikupljat će se do petka, 1. prosinca 2017., a obuhvaćat će naslove u postprodukciji, odnosno projekte koji će biti završeni u prvoj polovici 2018. godine.  Samo podaci pristigli do navedenog roka bit će uvršteni u publikacije. Pritužbe za netočnost ili izostanak informacija onih koji se nisu na vrijeme odazvali na ovaj poziv neće se uvažavati.

Unos podataka u Bazu AV djela Hrvatskog audiovizualnog centra vrši se kroz prilagođeni Korisnički portal, kojemu se može pristupiti ovdje. Ljubazno vas molimo da svoje dosadašnje unose pregledate i ažurirate. U slučaju da naiđete na tehničke poteškoće prilikom ispunjavanja formulara u bazi, molimo da se obratite na e-mail promotion@havc.hr.

Detaljnije informacije potražite ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.