ZagrebDox PRO ponovno na listi odobrenih programa kontinuiranog usavršavanja koje sufinancira Potprogram MEDIA

DKE – Ured MEDIA Hrvatske objavljuje da se u okviru poziva za prijavu programa kontinuiranog usavršavanja (EACEA 46/2018) ZagrebDox PRO ponovno našao na listi odobrenih projekata, i to s iznosom od 38 500 eura.

Naime, Potprogram MEDIA odobrio je potporu za ukupno 46 programa kontinuiranog usavršavanja iz 17 zemalja članica, među kojima se nalazi i ZagrebDox PRO iz Hrvatske.

Odobrenje sredstava za ZagrebDox PRO, Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) popratila je sljedećim riječima:

'ZagrebDox PRO cijenjen je program kontinuiranog usavršavanja sa snažnom regionalnom dimenzijom. Intenzivni program podrazumijeva šestodnevnu radionicu, predavanja, konzultacije te pitching uz jednogodišnje mentorstvo na daljinu.

Uzimajući u obzir njegove rezultate i snažan utjecaj (promidžba projekata, realizacija filmova, uključivanje filmskih stvaralaca na tržište, umrežavanje, snažno pozicioniranje u okviru regionalnog tržišta u Europi), može se reći da su sadržaj programa, usvojene vještine, ishodi učenja te aktivnosti mentoriranja promišljeni i adekvatni ciljevima navedenog programa usavršavanja. Profesionalna korist te kratkoročni i dugoročni utjecaji na sudionike programa ocijenjeni su pozitivnima, uključujući razvoj mladih profesionalaca u kontekstu međunarodnog tržišta. Iza programa usavršavanja stoji profesionalni tim, kvalitetni tutori te dobra zastupljenost donositelja odluka'.

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE-Ured MEDIA Hrvatske.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.