ZagrebDox PRO i ove se godine nalazi na listi odobrenih programa kontinuiranog usavršavanja koje sufinancira Potprogram MEDIA

U okviru poziva za prijavu programa kontinuiranog usavršavanja (09/2017) ZagrebDox PRO našao se na listi odobrenih projekata i to s iznosom od 38 500 eura.

Naime, u tijesnoj konkurenciji od 127 prijava iz 30 zemalja članica Potprograma MEDIA osigurana je financijska potpora za samo 49 programa kontinuiranog usavršavanja iz 17 zemalja članica, u ukupnom iznosu od 7,493.272,85 eura.

Odobrenje sredstava za ZagrebDox PRO Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) popratila je sljedećim riječima: „Radi se o dugogodišnjem programu kontinuiranog usavršavanja, kombiniranom s festivalom i pitching-forumom, koji je jedinstven u okviru navedenog geografskog područja. Format i sadržaj programa su relevantni i odgovaraju potrebama programa usavršavanja. Prijavitelj posjeduje odgovarajuće znanje i hrabro promišlja metode hodanja u korak s novitetima audiovizualne industrije. Dodatna podrška promidžbi rezultata, projekata u razvoju te producentskih tvrtki osigurana je putem mnogih partnerstava na europskoj razini te suradnjom s drugim sličnim događanjima u audiovizualnoj industriji.“

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE-Ured MEDIA Hrvatske.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.