Uzbuna na Zelenom Vrhu najgledaniji film proteklog vikenda

Uzbuna na Zelenom Vrhu prati nove avanture Koka i njegove družine, a od prošloga četvrtka u kinodistribuciji je diljem Hrvatske. Tijekom vikenda pogledalo ga je 12.985 gledatelja što ga čini najgledanijim filmom prošloga vikenda.

Serijal filmova nastalih prema popularnim romanima prvi je dječji filmski serijal u Hrvatskoj, a filmove o Koku u domaćim kinima dosad je pogledalo više od 200.000 gledatelja. Uzbuna na zelenom vrhu najnoviji je dodatak serijalu. 

'Naravno da ova brojka veseli, ali još više veseli pozitivna reakcija gledatelja i atmosfera koja se gradi oko filma. Najveće je zadovoljstvo vidjeti radosna dječja lica nakon projekcije', izjavila je redateljica Čejen Černić.

'Drago mi je da posljednji film iz Koko serijala dočekan s ovoliko pažnje. Nakon prekrasnih premijera u Zagrebu, Osijeku i Rijeci i odličnih reakcija publike nadali smo se da će i rezultati iz kina biti dobri. Naša ekipa, vjerojatno za razliku od svih građana Hrvatske, želi da ovaj zimski val što dulje potraje i da svi potraže sklonište u toplim kinima uz ljetnu priču Uzbune na Zelenom Vrhu', dodala je producentica Ankica Jurić Tilić.

Čejen Černić je ujedno i koscenaristica filma, a scenarij je napisala Hana Jušić. Umjetnički supervizor projekta je Daniel Kušan, direktor fotografije Danko Vučinović, montažer Slaven Zečević, skladatelj Dinko Appelt, dizajnerica zvuka Dubravka Premar, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Emina Kušan, a majstorica maske Martina Novaković. Producenti su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan.

Proizvođač filma je Kinorama, a distribuira ga 2i Film. Razvoj projekta podržali su Hrvatski audiovizualni centar i Program Kreativna Europa - potprogram MEDIA, dok je proizvodnju filma podržao Hrvatski audiovizualni centar.

Sve o novim avanturama Koka i njegovih prijatelja pratite na službenoj internetskoj stranici i Facebook stranici filma. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.