U tijeku su prijave filmova na DORF 2013.

Raspisan je natječaj za 7. Festival dokumentarnog rock filma DORF koji će se održati u ožujku 2013. u Vinkovcima i Rijeci. 

Poziv na sudjelovanje otvoren je za autore i producente dokumentarnih glazbenih filmova.Trajanje i tehnika snimanja nisu zadani, a prednost imaju filmovi koji su nastali u zadnje dvije godine.

Organizatori posebno ističu želju za žanrovskom raznolikošću i pozivaju sve autore dokumentaraca na temu glazbe i svega što je povezano uz glazbu da pošalju svoje radove. Osim filmskih projekcija, festival organizira i popratne sadržaje: izložbe, promocije knjiga, koncerte i radionice.

Prijavnicu je moguće preuzeti na službenoj stranici festivala.

Natječaj je otvoren do 31.12.2012.

Nakon pregledavanja prispjelih filmova, organizator će pozivnim pismom obavijestiti autore o konačnom izboru. Troškove slanja i carinske pristojbe snosi pošiljatelj, a festival pokriva troškove povrata materijala.

Više o jesenskim gostovanjima DORF-a u Dresdenu, Beogradu i Skopju u rujnu i listopadu ove godine, kao i o dvije filmske radionice koje Udruga RARE organizira u suradnji s društvom Naša djeca Vinkovci pročitajte na službenim stranicama DORF-a.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.