Ti mene nosiš na Netflixu 

Debitantski dugometražni film Ivone Juke Ti mene nosiš prvi je film iz regije koji se nalazi u ponudi najpoznatijeg svjetskog VOD (video-on-demand) servisa Netflix, koji je od siječnja dostupan u gotovo svim zemljama svijeta. 

"Izuzetno sam ponosna što je Ti mene nosiš prvi film iz regije za kojeg je Netflix otkupio prava. Time je hrvatski film dobio najveću distribuciju u svijetu. Za razliku od ograničene distribucije hrvatskog filma u europskim kinima, koja traju tek mjesec ili dva, i to uglavnom u art-house kinima, naš film moći će preko Netflixa gledati široko gledateljstvo, i to narednih pet godina", izjavila je tim povodom Anita Juka, producentica filma.

Nagrađivani dugometražni igrani film Ti mene nosiš govori o tri protagonistice koje se bore za prihvaćanje, iskupljenje i nove prilike. Režiju i scenarij filma potpisuje Ivona Juka, a producentica je Anita Juka. U filmu igraju Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota i brojni drugi. Za kameru je zadužen Mario Oljača, za montažu Vladimir Gojun, za glazbu Teho Teardo, scenografiju potpisuje Ivan Ivan, a kostimografiju Ivana Zozoli Vargović

Film je nastao u produkciji 4Filma i koprodukciji slovenskog Vertigo/Emotionfilma i srpskog Sloan Film Productiona, uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra, Slovenskog filmskog centra, Eurimagesa, FS Viba Filma, Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije, Hrvatske radiotelevizije (HRT), Turističke zajednice Grada Zagreba i Grada Splita. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.