Ti mene nosiš Ivone Juke u kinima od 28. svibnja

Dugometražni igrani film Ti mene nosiš u režiji Ivone Juke koja potpisuje i scenarij, nakon svečane premijere u ponedjeljak 25. svibnja 2015. godine u zagrebačkim kinima Multiplex CineStar Avenue Mall i u Muzeju suvremene umjetnosti, kreće u redovnu kinodistribuciju.  

Film u redovnu kinodistribuciju kreće u četvrtak 28. svibnja, a prikazivat će se u CineStar kinima u Zagrebu, Osijeku i Rijeci, potom i u nezavisnim kinima diljem zemlje

Ti mene nosiš filmska je priča o tri protagonistice koje se bore za prihvaćanje, iskupljenje  i nove prilike. Dora je zanemarena djevojčica koja mašta postati nogometna menadžerica. U njezin se život iznenada vraća otac odmetnik s kojim uspostavlja blizak odnos. Ives, redateljica sapunica, brine se o ocu koji ima Alzheimer. Kako gubi oca, sve više gubi i tlo pod nogama. Nataša, uspješna producentica sapunice, očekuje dijete. Kad joj se uz nagomilane probleme iz prošlosti pojave još teži, želi se suočiti s ocem s kojim je prekinula sve veze. 

Režiju i scenarij filma potpisuje Ivona Juka, a producentica je Anita Juka. U filmu igraju Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota i brojni drugi. Za kameru je zadužen Mario Oljača, za montažu Vladimir Gojun, za glazbu Teho Teardo, scenografiju potpisuje Ivan Ivan a kostimografiju Ivana Zozoli Vargović. Film je nastao u produkciji 4Filma i koprodukciji slovenskog Vertigo/Emotionfilma i srpskog Sloan Film Productiona, uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra, Slovenskog filmskog centra, Eurimagesa, FS Viba Filma, Ministarstva kulture Republike Srbije, Hrvatske radiotelevizije (HRT), Turističke zajednice Grada Zagreba i Grada Splita. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.