Sve epizode HBO-ove serije Uspjeh dostupne od 6. siječnja

Prva serija iz originalne HBO Europe produkcije u našoj regiji Uspjeh imat će premijeru 6. siječnja, kada će svih šest epizoda istovremeno biti dostupno gledateljima na platformi HBO GO. Istog dana prva će epizoda biti prikazana u 20 h na HBO kanalu, nakon čega će po jedna nova epizoda biti emitirana nedjeljom u istom terminu.

Serija će istog dana imati premijeru u svim zemljama regije (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), te diljem Centralne Europe, Skandinavije i u Španjolskoj. Prva epizoda je već dostupna besplatno na HBO Adria YouTube kanalu. 

Scenarij šestodijelne serije Uspjeh potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobjednika HBO Adria First Draft natječaja, a redatelj je oskarovac Danis Tanović.

Izvršni producenti serije su Steve Matthews i Johnathan Young (HBO Europe), nadzorna producentica je Emma Turner (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Europe), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan). 

Snimanje se većinom odvijalo u Zagrebu, a trajalo je od početka ožujka do kraja svibnja. Uspjeh je snimljen u okviru sustava poticaja koje, u suradnji s Ministarstvom kulture, provodi HAVC. 

Radnja Uspjeha prati isprepletene priče četvero neznanaca, od kojih se svaki na svoj način bori sa svakodnevnicom života u gradu, koje je nepovratno povezao nasilan događaj. Kako se posljedice njihovih djela počinju uvlačiti u svaki aspekt njihovih života, ti obični ljudi s različitim životnim pričama odlučuju ponovno uspostaviti kontrolu nad svojim životima.

U glavnim ulogama su Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić, dok ostale uloge nose, između ostalih, Goran Bogdan, Goran Nabojec, Leon Lučev, Nikša Butijer, Tena Gajski, Ivana Roščić i mnogi drugi.

Naslovne fotografije: scene iz serije Uspjeh

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.