Splitski filmski festival otvorio prijave za radove virtualne stvarnosti

Uz prijave standardnih kategorija Splitski filmski festival poziva autore i producente da prijave radove virtualne stvarnosti. Zadnji rok za prijave je 1.lipnja 2017. godine.

Tema ovogodišnjeg 22. izdanja festivala koji će se održati od 9. do 16. rujna je: '(OKRUTNA) STVARNOST >< VIRTUALNA (STVARNOST)'. 

VR projekt (projekt virtualne stvarnosti) se može prijaviti kao video ili digitalna datoteka. Ako bude prihvaćen prikazat će se koristeći suvremenu VR tehnologiju, tako da gledatelji mogu iskusiti rad u pravom formatu.

Splitski filmski festival je najstariji međunarodni filmski medijski festival u Republici Hrvatskoj. Utemeljen je 1996. godine u Splitu i od samih početaka promovira sva nova, kreativna, osobna, eksperimentalna, radikalna, subverzivna ostvarenja svih dužina, stilova i žanrova, nastala uglavnom izvan mainstreama pri čemu je fokusiran isključivo na izvrsnost i vrhunska ostvarenja. 

Više o festivalu i prijavama možete pronaći na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.