Pula u Zagrebu u kinima Metropolis MSU i KIC

Program Pula u Zagrebu tradicionalno donosi filmske naslove iz programa nacionalnog filmskog festivala u Puli. 

U ovogodišnjem izdanju od 30. srpnja do 1. kolovoza publika će imati priliku u Kinu Metropolis MSU s početkom u 18 sati pogledati igrane filmove - Glas redatelja Ognjena Sviličića, komediju Ideš? Idem! redatelja Ljube Zdjelarevića te pvi put u Zagrebu hvaljeni i nagrađivani film Bog postoji, njeno ime je Petrunija redateljice Teone Strugar Mitevske, koji je na 66. Pulskom filmskom festivalu ovjenčan Zlatnom arenom za najbolju režiju u programu Manjinske koprodukcije.

U Kinu KIC, u sklopu programa s početkom u 21 sat prikazat će se dokumentarni naslovi Izidor Popijač Žiga Bednjanski redatelja Sergija Michielija, Izlazite li vanka? redateljice Ines Jokoš te Kula smrti redatelja Bernardina Modrića.

Ulaz na projekcije filmova u sklopu programa Pula u Zagrebu je slobodan, a detaljan raspored i dodatne informacije potražite na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.