Projekt Cvrčak i Mrvica predstavljen na Cartoon Movie pitching forumu u Bordeauxu

Na prestižnom pitching forumu Cartoon Movie 2020., održanom u Bordeauxu od 3. do 5 ožujka,  predstavljen je je hrvatski projekt Cvrčak i Mrvica (Cricket & Antoinette) kao jedan od šest izabranih u kategoriji filmova u produkciji.

Na Cartoon Movie pitching forumu, događaju za predstavljanje europskih projekata dugometražnog animiranog filma, pored filmova u produkciji, predstavljeno je 28 projekata u konceptualnoj fazi, 27 u razvoju, te pet realiziranih projekata.

Za hrvatski projekt Cvrčak i Mrvica iskazan je interes od strane više tvrtki s područja post-produkcije, prodaje i distribucije.

Projekt se temelji na ideji Darka Bakliže, dizajnu Manuela Šumberca u suradnji s Darkom Bakližom, te scenariju Luke Rukavine i Rone Žulj. Luka Rukavina je i redatelj projekta, dok je supervizor Kristijan Milić. Producent projekta je Dino Krpan za tvrtku Diedra, dok produkcijsku podršku daje i Zagreb film. Projekt je sufinanciran od strane HAVC-a.

Više o događanju možete saznati na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.