Produžen rok za prijavu filmova u program Kockice 13. ZFF-a

Prijave za natjecateljski program Kockice 13. izdanja Zagreb Film Festivala produžene su do petka, 2. listopada (zaključno s tim datumom). U program Kockice svoje filmove mogu prijaviti hrvatski autori i autorice, ukoliko su kraći od 30 minuta i producirani u 2014. ili 2015. 

Pravilnik i online prijavnica dostupni su ovdje: pravilnik | prijavnica

Natjecateljski program Kockice ove godine slavi deset godina postojanja, a kroz taj su period Kockice najavile ili širu publiku upoznale s brojnim novim imenima na domaćoj filmskoj sceni, kao što su Daria Blažević, Sara Hribar, Hana Jušić, Ivan Sikavica, Sonja Tarokić, Tin Žanić i mnogi drugi. Jedan od ciljeva Kockica je i što kvalitetnija promocija naših mladih filmskih autora u regiji i Europi. ZFF potiče prikazivanje filmova iz programa Kockice na drugim europskim i svjetskim festivalima, pa je tako nedavno prikazan izbor filmova s prošlogodišnjih Kockica na jednom od najznačajnijih filmskih festivala ovog dijela Europe – Sarajevo Film Festivalu. 

Također Zagreb Film Festival ove godine donosi nekoliko važnih promjena: umjesto u listopadu, Festival se održava od 14. do 22. studenog, a produženo je i trajanje Festivala: od ove godine ZFF traje jedan dan duže. 

Sve ostale informacije potražite na službenoj stranici ZFF–a

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.