Prikupljanje promidžbenih materijala za sajam Sunny Side of the Doc 2019.

U tijeku je prikupljanje promotivnih materijala za sajam Sunny Side of the Doc. Rok za dostavu materijala je ponedjeljak, 17. lipnja do 16 sati. 

Hrvatski audiovizualni centar imat će izložbeni prostor za promidžbu hrvatskog audiovizualnog stvaralaštva na sajmu Sunny Side of the Doc (24.-27. lipnja 2019.), koji se po 30. puta održava u francuskom gradu La Rochelleu. Sajam je specijaliziran za dokumentarne, dokumentarno-igrane i srodne sadržaje koji 'istražuju i objašnjavaju svijet oko nas', a više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Uz informativne i promidžbene materijale koje smo pripremili, pozivamo vas da nam dostavite i vaše materijale: online screenere s engleskim podnaslovima, letke, brošure, kataloge itd. Svi tiskani materijali moraju biti na engleskom jeziku ili dvojezični.

Rok za dostavu navedenih materijala je ponedjeljak, 17. lipnja 2019. do 16 sati. Uz njih je potrebno priložiti dostavnicu na kojoj su naznačene vrsta i količina dostavljenih promidžbenih materijala koje možete poslati ili osobno dostaviti u HAVC na Novu Ves 18, Odjel za promociju i plasman, svakim radnim danom od 10 do 16 sati.

U posljednjih nekoliko godina smanjila se potražnja za DVD screenerima pa vas molimo da nam pošaljete digitalne (online) screenere filmova ili pripremite fileove za potrebe uploada na HAVC-ov Vimeo kanal, gdje će biti zaštićeni zaporkom i dostupni na uvid zainteresiranim akreditiranim posjetiteljima sajma. 

Ukoliko se i sami spremate prisustvovati sajmu, molimo vas da nas o tome obavijestite kako bismo posjetitelje štanda koji su zainteresirani za vaše filmove i projekte mogli uputiti na vas.

Za više informacija, stojimo vam na raspolaganju: promotion@havc.hr ili 01/ 6041 088. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.