Prikupljanje promidžbenih materijala za Marché du Film u Cannesu

Poštovani,
​bliže se 66. filmski festival u Cannesu (15.-26. svibnja 2013.) i popratni filmski sajam Marché du Film (15.-24. svibnja 2013.) na kojem će Hrvatski audiovizualni centar, u sklopu South-East European Paviliona, imati svoj izložbeni prostor za promidžbu recentne hrvatske filmske produkcije i filmskih festivala.

Uz informativne i promidžbene materijale koje je pripremio HAVC - katalog filmova Croatian Films 2012/2013 te vodiče Industry Contacts 2013 i Filming in Croatia 2013 (dostupni na našoj web stranici OVDJE), za predstavljanje hrvatske recentne produkcije na filmskim sajmovima potrebni su i Vaši promidžbeni materijali: DVD screeneri filmova s engleskim podnaslovima, EPK (Electronic Press Kit), letci, brošure, katalozi itd. Svi tiskani materijali moraju biti na engleskom jeziku ili dvojezični.

Rok za dostavu navedenih materijala u HAVC je petak, 26. travnja 2013. Uz njih je potrebno priložiti dostavnicu na kojoj je naznačena vrsta i količina dostavljenih promidžbenih materijala koje možete poslati poštom ili osobno dostaviti u HAVC na Novu Ves 18, Odjel za promociju i plasman.Ovim putem Vas podsjećamo da su DVD screeneri filmova najtraženiji od strane programera međunarodnih filmskih festivala te Vas molimo da ih pripremite u dovoljnoj količini (minimalno 20 screenera po filmu). Naš savjet je da za njihovo pakiranje koristite prozirne plastične košuljice.

Ukoliko se i sami spremate prisustvovati na nadolazećem festivalu i/ili sajmu molimo Vas da nas o tome obavijestite kako bismo posjetitelje štanda koji su zainteresirani za Vaše filmove/projekte mogli uputiti na Vas.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu.

Za sva dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,

Odjel za promociju i plasman

Hrvatski audiovizualni centar

Nova ves 18
10 000 Zagreb

T. 01 6041 080

F. 01 4667 819

E. promotion@havc.hr
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.