Prijavite se na Animafestovu radionicu izrade računalnih videoigara

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb objavio je poziv za prijave na radionicu izrade računalnih videoigara koja će se održati u sklopu festivala, pod vodstvom švicarske zvijezde indie game-dizajna Maria von Rickenbacha. Ova besplatna radionica organizira se već treću godinu zaredom u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva, Akademijom likovnih umjetnosti i Deskom Kreativne Europe – Uredom MEDIA.

Polaznici radionice u manjim će timovima dizajnera i programera od 8. do 12. lipnja izrađivati vlastitu videoigru te je predstaviti pretposljednjeg dana festivala, u subotu 13. lipnja od 15.30 do 17.30 sati u kinu Tuškanac. Prijave za radionicu primaju se online, na službenim stranicama festivala, do 24. svibnja.

Osim radionice, nadolazeći Animafest će ove godine prvi put ponuditi i predavanje predstavnika Klastera hrvatskih proizvođača računalnih igara (CGDA), domaćeg developerskog tima Croteam te škole za game-dizajn Machina. Predavanje će se održati u petak 12. lipnja od 15.30 do 17.30 sati u kinu Tuškanac.

Cijeli je ovaj segment Animafestova programa posve besplatan, a više informacija potražite na službenoj stranici Animafesta.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.