Premijera filma Teatar Chaplin - tragikomedija u četiri čina Zorana Kreme

Premijera dokumentarnog filma Teatar Chaplin - tragikomedija u četiri čina riječkog redatelja Zorana Kreme održat će se u Art-kinu Croatia, u srijedu, 31. listopada u 20 sati. 

Teatar Chaplin – tragikomedija u četiri čina prati grupu mladih Roma koji su pod vodstvom Nasera Sokolija odlučili osnovati prvi amaterski romski teatar u Europi. Film istražuje motivaciju u pozadini ove neobične inicijative, razne peripetije prilikom stvaranja nove predstave i prvih međunarodnih nastupa izvan Hrvatske.

Prigodnom druženju u Art-kinu Croatia posebno će pridonijeti mladi pjevač Orhan Sali, reper El nigre te trubački sastav Skandal Bend iz Pule.

Zorana Krema trenutno radi na tri projekta među kojima je i Zoffovski Grč, dokumentarni film o kultnoj riječkoj art rock grupi, a u Art-kinu Croatia bio je prikazan i njegov dokumentarni film o pjesniku Nikoli Kraljiću - Če sem sem... ma beloga tovara ne zovem moro iz 2010. godine.

Trailer filma pogledajte ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.