Premijera dokumentarnog filma Iskrice 

U petak, 8. siječnja u 20 sati u kinu Tuškanac premijerno će se prikazati dokumentarni film Iskrice redatelja Željka Sarića. 

Virtualna ljubav je fenomen novoga doba. Mnogi se parovi nalaze pišući pisma putem e-maila, a lista onih koji nakon toga stupaju u brak svakim danom sve je duža. Za druge je internetska komunikacija razonoda, uzbuđenje prolaznog karaktera, bijeg iz dosadne 'stvarnosti'. Treći liječe svoju osamljenost, sramežljivost, ili neugodu zbog fizičkog nedostatka. Oni koji su zaljubljeni, ističu prednosti. Oni prevareni i razočarani, ističu samo nedostatke. Baš kao i u 'pravome životu'.

Ovaj nas dokumentarni film upoznaje sa stvarnim protagonistima dating siteova koji se kriju iza nickova, svojih internetskih nadimaka. 

Uz režiju, Željko Sarić potpisuje i scenarij. Koscenarist je Goran Bukovčan, skladatelj Tomislav Babić, snimatelji Dino Senčar i Danijel Kovačević, montažer Viktor Sarić, a producent Nikola Klobučarić. Film je sufinanciran sredstvima HAVC-a. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.