POZIV: Prikupljanje podataka za publikaciju Little Black Book 2019.

U svrhu promocije hrvatske filmske industrije, HAVC priprema industrijski adresar Little Black Book: Industry Contacts 2019. Kontakti unešeni u adresar bit će dostupni i kroz online tražilicu na stranici Filmingincroatia.hr.

Adresar Little Black Book sadrži popis svih važnih kontakata: produkcijskih kuća, distributera, kinoprikazivača, filmskih festivala, institucija, ustanova i stručnih udruga specijaliziranih za audiovizualne djelatnosti (primjer prošlogodišnjih publikacija pogledajte ovdje). 

Unos podataka o vašim tvrtkama, obrtima, udrugama i organizacijama vršit će se kroz Korisnički portal HAVC-a, zaključno do 19. studenog 2018. (ponedjeljak). Samo podaci pristigli do navedenog roka bit će uvršteni u adresar.

Postojeće korisnike ljubazno molimo da svoje dosadašnje kontakte pregledaju i ažuriraju. Točnost kontakt podataka iznimno je važna.

Zahtjev za otvaranjem novog korisničkog računa molimo uputiti na filmingincroatia@havc.hr.

HAVC ne odgovara za netočnost ili izostanak informacija onih koji se nisu na vrijeme odazvali na ovaj poziv. U slučaju tehničkih poteškoća prilikom unosa podataka, ljubazno vas molimo da nam se obratite na gore navedeni e-mail.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem odazivu!

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.