Poziv na prijavu filmova za 61. Pulski filmski festival

Pulski filmski festival poziva hrvatske producente na prijavu filmova u Hrvatski program i kratkometražni program 61. Festivala koji će se odvijati od 19. do 26. srpnja 2014. godine.
 

U Hrvatski program mogu se prijaviti dugometražni filmovi u kojima je hrvatski produkcijski udio ili sudjelovanje hrvatskih filmskih umjetnika veće od 50%, kao i oni filmovi koji su dobili potporu na natječaju HAVC-a kao hrvatske produkcije dugometražnih filmova dulje od 70 minuta, na DCP-u ili 35-mm vrpci. Filmovi u kojima je i umjetnički i produkcijski hrvatski udio manji od 50% mogu se prijaviti u podsekciju manjinskih koprodukcija Hrvatskog programa. U kratkometražni program Kratka Pula mogu se prijaviti hrvatski kratkometražni i srednjometražni igrani filmovi kraći od 70 minuta.

Posljednji rok za prijave je 1. svibnja 2014., no producenti se ljubazno mole da svoje filmove (ili radne verzije) čim prije prikažu Umjetničkom savjetu Pulskog filmskog festivala.

Kontakt: artboard@pulafilmfestival.hr

Prijavnice možete pronaći na ovoj poveznici.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.