Postira Seaside Film Festival plovi u Velu Luku

Suradnja dviju otočkih udruga, Lanterne Magice iz Postira (Brač) i Likovnog stvaralaštva Vele Luke (Korčula), pokrenuta 2016. s ciljem obogaćivanja kulturnog života otoka, nastavlja se i ove godine. 

U staroj Ambalaži u Veloj Luci u petak i subotu, 30. i 31. kolovoza 2019. bit će prikazan dio programa ovogodišnjeg Postira Seaside Film Festivala. Revijalni se program sastoji od domaćeg  i međunarodnog dijela.

U domaćem programu prikazat će se filmovi: U ime jagode, čokolade i Duha Svetoga (Karla Lulić), Dogovor (Filip Lozić), Trešnje (Dubravka Turić) i Stori zjog (Salamunovići).

Od međunarodnih filmova bit će prikazani: Narrator (Julia Trofimova), The Bribe (Alexey Kharitonov); Intox (Laurent Firode), Nefta Football Club (Yves Piat), To Plant a Flag (Bobbie Peers), The Christmas Gift (Bogdan Muresanu), Pile Poil (Lauroane Escaffe & Yvonnick Muller). 

Sve ostale detalje potražite na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.