PODSJETNIK: Produžen rok za ažuriranje i prikupljanje podataka za promotivne publikacije u 2020. godini: Cannes i Annecy

Slijedom odluke o odgodi Filmskog festivala u Cannesu, produžuje se rok za prikupljanje podataka o završenim filmovima i projektima u postprodukciji za 2020. godinu. Promotivne publikacije sadržavat će podatke o novim produkcijama i koprodukcijama igranih, dokumentarnih, animiranih i eksperimentalnih filmova, a bit će objavljene na engleskom jeziku. Rok za prikupljanje podataka produžen je do 15. travnja 2020. godine.

Svrha tiskanih i online publikacija je da svim zainteresiranim profesionalcima iz industrije pruže kvalitetne i točne informacije o novim hrvatskim naslovima, zbog čega će ih se distribuirati na filmskim sajmovima na kojima će Hrvatski audiovizualni centar biti prisutan do kraja 2020. godine.

Unos podataka u Bazu audiovizualnih djela Hrvatskog audiovizualnog centra vrši se kroz prilagođeni Korisnički portal, kojemu se može pristupiti na ovoj poveznici.

Postojeće korisnike ljubazno molimo da svoje dosadašnje unose pregledaju i ažuriraju. Zahtjev za otvaranje novog korisničkog računa molimo uputiti na promotion@havc.hr.

Podaci za promotivne publikacije prikupljat će se do srijede, 15. travnja 2020., a obuhvaćat će naslove koji svoj završetak planiraju do kraja 2020. Samo podaci pristigli do navedenog roka bit će uvršteni u katalog. Pritužbe za netočnost ili izostanak informacija onih koji se nisu na vrijeme odazvali na ovaj poziv neće se uvažavati.

U slučaju da naiđete na tehničke poteškoće prilikom ispunjavanja formulara u bazi, ljubazno vas molimo da se obratite na e-mail katalog@havc.hr.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.