PODSJETNIK: Prikupljanje podataka za izradu kataloških publikacija za Cannes i Annecy 2015

Još tri dana ostala su za prikupljanje materijala za pripremu promotivnih brošura o projektima u postprodukciji za 2015. godinu. Publikacije će se distribuirati u Cannesu i Annecyju te unijeti u online katalog hrvatskog filma na mrežnim stranicama HAVC-a.

Publikacije Love Croatian Features 2015/II i Love Croatian Shorts 2015/II sadržavat će podatke o novim produkcijama i koprodukcijama igranih, dokumentarnih, animiranih i eksperimentalnih filmova, a bit će objavljene na engleskom jeziku. Njihova svrha je da svim zainteresiranim profesionalcima iz industrije pruže što preciznije informacije o novim hrvatskim naslovima, zbog čega će ih se distribuirati na filmskim sajmovima na kojima će Hrvatski audiovizualni centar biti prisutan do kraja 2015. godine: u Cannesu (Marché du film) i u Annecyju (MIFA).

Unos podataka u Bazu AV djela Hrvatskog audiovizualnog centra vrši se kroz Korisnički portal, kojem se može pristupiti na ovoj poveznici. Rok za unos podataka je petak, 27. ožujka 2015.

Samo podaci pristigli do navedenog roka bit će uvršteni u katalog. Pritužbe za netočnost ili izostanak informacija onih koji se nisu na vrijeme odazvali na ovaj poziv neće se uvažavati.

Više informacija potražite ovdje, a u slučaju pitanja obratite nam se na promotion@havc.hr.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.