PODSJETNIK: Ažuriranje i prikupljanje podataka o završenim filmovima i projektima u postprodukciji za promotivne publikacije u 2019. godini: Cannes i Annecy

U pripremi su promotivne brošure o projektima u postprodukciji za 2019. godinu. Publikacije će sadržavati podatke o novim produkcijama i koprodukcijama igranih, dokumentarnih, animiranih i eksperimentalnih filmova, a bit će objavljene na engleskom jeziku. Rok za prikupljanje podataka je 15. ožujka 2019. godine. 

Svrha tiskanih i online publikacija je da svim zainteresiranim profesionalcima iz industrije pruže kvalitetne i točne informacije o novim hrvatskim naslovima, zbog čega će ih se distribuirati na filmskim sajmovima na kojima će Hrvatski audiovizualni centar biti prisutan do kraja 2019. godine.

 Prvi sljedeći su:  

Marché du film (14. – 23. svibnja 2019.), koji se održava tijekom 72. Filmskog festivala u Cannesu (14. – 25. svibnja 2019.)

MIFA (11. – 14. lipnja 2019.), koji se održava tijekom 43. Međunarodnog festivala animiranog filma u Annecyju

Unos podataka u Bazu audiovizualnih djela Hrvatskog audiovizualnog centra vrši se kroz prilagođeni Korisnički portal, kojemu se može pristupiti na ovoj poveznici.

Postojeće korisnike ljubazno molimo da svoje dosadašnje unose pregledaju i ažuriraju. Zahtjev za otvaranje novog korisničkog računa molimo uputiti na promotion@havc.hr.

Podaci za promotivne publikacije prikupljat će se do petka, 15. ožujka 2019., a obuhvaćat će naslove koji svoj završetak planiraju do kraja 2019. Samo podaci pristigli do navedenog roka bit će uvršteni u katalog. Pritužbe za netočnost ili izostanak informacija onih koji se nisu na vrijeme odazvali na ovaj poziv neće se uvažavati.

U slučaju da naiđete na tehničke poteškoće prilikom ispunjavanja formulara u bazi, ljubazno vas molimo da se obratite na e-mail katalog@havc.hr.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.