PODSJETNIK: 67. Pulski filmski festival: Raspisan javni poziv za Hrvatski program

Pulski filmski festival podsjeća producente na prijavu filmova u programe 67. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 18. do 26. srpnja 2020. Javni poziv otvoren je do 1. lipnja u ponoć za filmove proizvedene u tekućoj ili prošloj godini. Poziv je otvoren za natjecateljske i nenatjecateljske programske kategorije.

Uslijed novonastale situacije uzrokovane nizom mjera protiv sprečavanja širenja zaraza virusom COVID 19, poziv se ove godine iznimno raspisuje u svibnju, a sama realizacija programa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi.

Prijave za natjecateljski Hrvatski program otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta. 

Prijave za program Kratka Pula produžene su do 1.  lipnja za hrvatske igrane filmove i serije u trajanju do 70 minuta te dugometražne dokumentarne filmove.

Ujedno se pozivaju i producenti hrvatskih dugometražnih igranih filmova čiji se dovršetak očekuje nakon 67. Pulskog filmskog festivala da svoj film predstave u programu Filmovi u nastanku.

Prijavnice i opširnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici pulafilmfestival.hr

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.