Počinju 13. Pašmanske filmske večeri

Nenatjecateljski filmski program Pašmanskih filmskih večeri i ove godine donosi pregršt svježih naslova otočkoj dječjoj publici. 

Program u ponedjeljak 8. srpnja otvara znanstveno-fantastični hrvatski film za djecu Moj dida je pao s Marsa, redatelja Marine Andree Škop i Dražena Žarkovića, nastao u koprodukciji s još šest europskih zemalja. 

Svake sljedeće večeri prije dugometražnog naslova biti će prikazan po jedan kratkometražni hrvatski film, pa će otočka publika imati jedinstvenu priliku vidjeti filmove Tufa i Pufa Denisa Alentija, Balada o fruli i ogrlici Martina Babića, Krila za krokodila Ivane Guljašević Kuman, Bobo Andreja Rehaka i Pužić slikar Manuele Vladić Maštruko. Cjelokupan program te više informacija o svim filmovima možete saznati u Facebook grupi Pašmanske filmske večeri ili na poveznici s desne strane teksta. 

Projekcije se održavaju u Pašmanu svakodnevno od 8. do 13. srpnja s početkom u 21 sat, a ulaz je besplatan. Svi filmovi izvorno su na hrvatskom jeziku ili sinkronizirani na isti. Program u organizaciji produkcijske kuće Filmaparat i udruge Metar60, podržavaju Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja i Općina Pašman. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.