Počinje Požeški filmski tjedan i 23. Hrvatski festival jednominutnih filmova

U ponedjeljak 25. svibnja u Požegi počinje Požeški filmski tjedan, u sklopu kojeg će se od 28. do 30. svibnja održati i 23. izdanje Hrvatskog festivala jednominutnih filmova.

Od ponedjeljka do srijede u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice održavat će se besplatne projekcije animiranih filmova za djecu, dok će u srijedu biti prikazan i dugometražni igrani film Broj 55 redatelja Kristijana Milića.  

Od 28. svibnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici prikazivat će se program 23. izdanja Hrvatskog festivala jednominutnih filmova, koji ove godine donosi selekciju 60 naslova. O najboljem filmu odlučivat će žiri u sastavu Helmut Ludwig, Maja Zećo, Kristijan Milić, Velimir Grgić i Zvonimir Karakatić.

Program se odvija u organizaciji GFR Film-videa i Hrvatskog filmskog saveza, uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, Požeško-slavonske županije i Grada Požege.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.