Počele prijave za program konkurencije One Take Film Festivala 

Osmi po redu međunarodni festival filmova snimljenih u jednom kadru, One Take Film Festival, održat će se od 21. do 23. listopada 2016. godine u Zagrebu. Prijave filmova za ovogodišnji glavni program konkurencije zaprimaju se do 15. lipnja 2016. godine. 

Ovaj bijenalni festival pokrenut je 2003. godine, a u natjecateljskom programu prikazuju se filmovi snimljeni u jednom kadru, filmovi snimljeni od trenutka uključivanja do trenutka isključivanja rada kamere. Upravo ga to čini jedinstvenim filmskim događajem u svijetu.

Filmovi u konkurenciji natječu se za jednu jedinu festivalsku nagradu –Grand Prix One Take Film Festivala. U natjecateljskom programu festivala do danas je prikazano preko 300 filmova snimljenih u jednom kadru iz preko 40 zemalja svijeta. Zbog svoje specifičnosti, festival je čest gost na mnogim filmskim festivalima i događanjima širom svijeta.

Sve informacije o prijavi možete pronaći na službenoj festivalskoj stranici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.