Otvorene prijave za 60. Festival igranog filma u Puli

Festival igranog filma u Puli poziva hrvatske producente na prijavu filmova u Nacionalni program 60. Festivala i program Kratka Pula, koji će se odvijati od subote 20. do subote 27. srpnja 2013. 

U Nacionalni program dugometražnog igranog filma mogu se prijaviti filmovi dulji od 70 minuta, na DCP-u, 35-mm vrpci ili HD-u. Filmovi u kojima je hrvatski produkcijski udio ili sudjelovanje hrvatskih filmskih umjetnika veće od 50%, kao i oni koji su dobili potporu na natječaju HAVC-a kao hrvatske produkcije dugometražnih igranih filmova mogu su se prijaviti za Glavnu sekciju Nacionalnog programa Festivala.

Filmovi u kojima je i umjetnički i produkcijski hrvatski udio manji od 50% mogu se prijaviti za Sekciju manjinskih koprodukcija Nacionalnog programa. U Program hrvatskog kratkog igranog filma Kratka Pula mogu se prijaviti hrvatski kratkometražni i srednjemetražni igrani filmovi kraći od 70 minuta.

Zadnji rok za prijave je 1. svibnja 2013., no producenti se mole da svoje kratke i dugometražne igrane filmove (ili radne verzije filmova) čim prije prikažu umjetničkom ravnatelju Festivala.

Kontakt: artistic.director@pulafilmfestival.hr    

Prijavnice:
Glavna sekcija
Sekcija manjinskih koprodukcija
Kratka Pula

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.