Otvorene prijave za 3. Reviju hrvatskih kratkih filmova Kratki na brzinu

Prijave za neki od programa Revije ostaju otvorene sve do 1.travnja 2016., a primaju se isključivo elektronski preko platforme filmfreeway.com

U Glavni natjecateljski program mogu se prijaviti svi igrani, dokumentarni, eksperimentalni i animirani filmovi nastali između 2014. i 2016. godine u trajanju do 20 minuta. Na 'Croatian Short Pitch' (CSP) mogu se prijaviti svi projekti u fazi scenarija ili rane pred-produkcije (bez snimljenog materijala, testova i sl.), čije predviđeno trajanje ne prelazi 20 minuta. 

Žiri će zadnjeg dana festivala, 15. svibnja filmove nagraditi strukovnim nagradama i posebnim poveljama, a pobjednika CSP-a novčanom nagradom za daljni razvoj projekta te besplatnim najmom profesionalne opreme za snimanje istog. Isti film će po završetku automatski biti primljen u Glavni program Revije.

Prijave za Glavni program su besplatne, a za Croatian Short Pitch plaća se kotizacija od 10 dolara po projektu.

Podsjetimo, u svibnju 2015., na drugom izdanju Kratkih na brzinu, u četiri dana u natjecateljskom i popratnim programima prikazano je preko 80 kratkih filmova.

Dodatne informacije o pravilima i postupku prijave potražite ovdje, a za sva ostala pitanja javite se na info@kratkinabrzinu.com

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.