Otvorene prijave za 11. Tabor Film Festival

11. izdanje Tabor Film Festivala, međunarodnog festivala kratkometražnog filma, vraća se u dvorac Veliki Tabor, a održat će se od 13. do 16. lipnja 2013. godine.

U program festivala mogu se prijaviti filmovi svih rodova: igrani, dokumentarni, animirani i eksperimentalni. Preduvjet je da su nastali nakon 1. siječnja 2011. godine, ne traju duže od 30 minuta i imaju engleski titl. Zainteresirani moraju prijaviti i ispuniti online formular te poslati mail s imenom filma, link za pregledavanje i svoj kontakt najkasnije do 15. ožujka 2013. U slučaju da prijavitelji nemaju film u online verziji, prijavljuju se slanjem formulara i kopije filma na DVD-u. Lista selektiranih filmova bit će dostupna na mrežnoj stranici festivala od 1. lipnja 2013.

Glavni program festivala natjecateljskog je karaktera, a autoru/ici najboljeg filma u domaćoj konkurenciji (po izboru žirija) biti će dodijeljen festivalski trofej Veronikina Lubanja uz novčanu nagradu u protuvrijedosti od 500€. Sudjelovanje na Tabor Film Festivalu otvara mogućnost sudjelovanja i na drugim svjestkim festivalima kratkometražnog filma s kojima će TFF surađivati u 2013. godini. Festivalski program će uz regularni natjecateljski dio i ove godine uključivati retrospektivni filmski program, radionice, glazbena događanja, izložbe, prezentacije i diskusije.

Tabor Film Festival održava se uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra u organizaciji udruge Gokul te uz potporu Krapinsko-zagorske županije, Muzeja Hrvatskog zagorja, Zaklade Kultura Nova, općine Desinić i ostalih partnera.

Prijavni obrazac i sve informacije mogu se pronaći na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.