Majstori uspješno započeli kinodistribuciju

Novo ostvarenje redatelja i scenarista Dalibora Matanića ovog je vikenda uspješno započelo kinodistribuciju brojkom od čak 7.632 gledatelja. Glavne uloge u Majstorima tumače Nikša Butijer, Areta Ćurković, Goran Bogdan i Bojan Navojec.
 

Riječ je o romantičnoj komediji slapstick stila koja se vrti oko ljubavnog četverokuta: frustrirane domaćice Keke (Ćurković) i trojca koji se bori za njezinu naklonost – muža željezničara (Butijer), nespretnog majstora (Bogdan) i lokalnog ženskaroša (Navojec).

U sporednim se ulogama pojavljuju Krešimir Mikić i Mate Gulin, direktor fotografije bio je Vanja Černjul, montažer Tomislav Pavlic, scenograf Bojan Drezgić, a kostimografkinja Morana Cerovec. Glazbu potpisuju Jura Ferina i Pavao Miholjević, a dizajn zvuka Dubravka Premar. Film je nastao u produkciji Hrvatske radiotelevizije, producenti su Goran Radman i Mario Orešković. Distributer je Blitz film i video.


Nikša Butijer i Goran Bogdan u sceni iz filma

Sve novosti o Majstorima možete pratiti na blogu filma i na Facebook stranici.

Naslovna fotografija: Bojan Navojec i Areta Ćurković u sceni iz filma

 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.