Javno predavanje Mathiasa Noschisa (Alphapanda) o filmskom marketingu

DKE – Ured MEDIA Hrvatske organizira radionicu s Mathiasom Noschisom, osnivačem Alphapande, marketinške agencije posvećene filmu, u okviru koje će se 4. travnja u 10 sati održati predavanje otvoreno za javnost. 

DKE – Ured MEDIA Hrvatske organizira intenzivno dvodnevno događanje s ciljem stručnog usavršavanja u području filmskog marketinga. Događanje otvara javno predavanje Mathiasa Noschisa na navedenu temu pa su svi zainteresirani dobrodošli 4. travnja u 10 sati, u Kući Europe (Ulica Augusta Cesarca 4).

Predavanje će biti usmjereno na glavne aspekte filmskog marketinga. Prvi dio prezentacije osvrnut će se na elemente uspješnih filmskih marketinških strategija (tržišno pozicioniranje, detektiranje ciljane publike, benchmarking), dok će drugi dio predavanja biti posvećen primjerima uspješnica u europskom igranom i dokumentarnom filmu. U tom dijelu istražit će se kako promidžbene aktivnosti mogu biti implementirane u različitim fazama proizvodnje filmskog djela, osobito putem društvenih medija. Predavanje će se odvijati na engleskom jeziku.

Program usavršavanja nastavlja se potom u obliku dviju radioničkih cjelina:

(1) radionice razvoja marketinških strategija na konkretnom filmskom primjeru i (2) individualnih konzultacija za producente s projektom. Oba radionička dijela zatvorena su za javnost, a polaznici su odabrani putem službene selekcije.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, no s obzirom na ograničen broj mjesta, ljubazno molimo da svoje rezervirate na vrijeme, zaključno s 3. travnja do ponoći, putem platforme Entrio.

Kompletan program potražite u prilogu s desne strane teksta. 

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE – Ured MEDIA Hrvatske

Naslovna fotografija: Mathias Noschis

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.