Preskoči na glavni sadržaj

Hrvatski projekt Brak na papiru na radionici Ex Oriente Film 2020.

Brak na papiru redateljice Renate Lučić i producentice Tamare Babun (Wolfgang & Dolly) jedan je od 12 projekata koji će sudjelovati u programu usavršavanja Ex Oriente Film 2020. koji će se održati u tri sesije, raspoređene od lipnja 2020. do ožujka 2021. godine. 

Brak na papiru priča je o Marku, Tomislavu i Josi, tri najbolja prijatelja u pedesetima koji žive u malom slavonskom selu, a čije su supruge nakon nekoliko godina rada u Njemačkoj ondje pronašle ljubav te su odlučile preseliti se, napuštajući ih.

Na radionici će sudjelovati i producent Matija Drniković, također iz producentske kuće Wolfgang & Dolly.

Ex Oriente Film je program usavršavanja namijenjen stručnim timovima redatelja i producenata iz Europe s ciljem pružanja pomoći u vođenju i usmjeravanju razvoja te sufinanciranja kreativnih dokumentarnih filmova, ponajprije s područja srednje i istočne Europe. 

U konkurenciji od ukupno 108 prijavljenih dokumentarnih projekata 12 ih je odabrano za sudjelovanje na radionici. Cjelovit popis odabranih projekata dostupan je na ovoj poveznici

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE-Ured MEDIA Hrvatske

Naslovna fotografija: Renata Lučić, Tamara Babun

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.