Filmska početnica: Radionica 3D modeliranja za osnovnoškolce

Besplatna radionica 3D modeliranja održava se 8. i 9. siječnja u prostoru POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade, a namijenjena je djeci viših razreda osnovne škole (od 5. do 8. razreda). Prijave za radionicu traju do popunjenja mjesta. 

Radionica 3D modeliranja održava se u prostoru POGONA na adresi Mislavova 11 u utorak 8. siječnja te u srijedu 9. siječnja u trajanju od tri sata (od 12 do 15 h). Radionica je namijenjena polaznicima 5., 6., 7. i 8. razreda osnove škole, a prijave traju do popunjenja mjesta. Za prijavu je potrebno preuzeti obrazac na ovoj poveznici te ga ispunjenog poslati na e-mail filmskapocetnica@restarted.hr

Radionica otkriva osnovne trikove 3D modeliranja koristeći se intuitivnim programom Sculptris. Cilj je motivirati polaznike na kreativnost i maknuti ideju da je 3D prekompliciran i nedostižan. Polaznici će biti mentorirani kako realizirati svoju maštu u formi 3D skulpture.

Program Filmske početnice provodi udruga Restart, a sve radionice su besplatne zahvaljujući financijskoj podršci Hrvatskog audiovizualnog centra i Društva hrvatskih filmskih redatelja.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.