DKE – Ured MEDIA Hrvatske i Wolfgang & Dolly na događanju 'Važnost regionalne suradnje i koprodukcija u kontekstu zemalja niskoga produkcijskog kapaciteta'

Za vrijeme prvoga izdanja Beach Film Festivala u Ohridu, Makedoniji, DKE – uredi MEDIA iz Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije sudjelovat će u događanju koje će u svome fokusu imati osnaživanje regionalne suradnje na temelju primjera uspješne prakse ostvarenih uz financijsku potporu Potprograma MEDIA.

Radi se o prvome regionalnom susretu u Makedoniji koji će predstavljati jedinstvenu priliku za umrežavanje te koji će putem individualnih konzultacija omogućiti filmskim profesionalcima iz Makedonije upoznavanje s novim smjernicama različitih poziva Potprograma MEDIA, odnosno s mehanizmima i rokovima prijave, kriterijima prihvatljivoga prijedloga projekta i njegove kvalitetne pripreme, imenima osoba za kontakt i dr.

Događanje i individualne konzultacije održavat će se od 20. do 22. srpnja 2018. godine u prostorijama Filmske akademije u Ohridu.

Uz voditeljicu DKE – Ureda MEDIA Hrvatske Martinu Petrović, u okviru događanja sudjeluje i producentica Tamara Babun (Wolfgang & Dolly).

Službeni program događanja dostupan je na ovoj poveznici

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE-Ured MEDIA Hrvatske.

Naslovne fotografije: Martina Petrović; Tamara Babun

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.