Dječji filantropski filmski festival: produžen rok za prijavu

Uslijed velikog broja prijava filmova, Dječji filantropski filmski festival (DFFF) odlučio je produžiti rok slanja filmova do 13. ožujka 2017. godine. Misija DFFF-a je predstaviti dječje stvaralaštvo koje putem filma promiče vrijednosti filantropije. 

Dječji filantropski filmski festival (DFFF) u svom prvom on-line izdanju rezultat je projekta 'Stvaranje filantropske kulture u Hrvatskoj' koji je sufinanciran iz EU programa IPA. Cilj je predstaviti dječje stvaralaštvo koje putem  filma promiče vrijednosti filantropije i dječjeg sudjelovanja u različitim oblicima pomoći potrebitima.

Djeci se želi omogućiti da na kreativan način javnosti predstave područje filantropije te potaknuti škole i razviti stvaralački potencijal djece u osmišljavanju i dokumentiranju dobrih djela. Filmskim dokumentiranjem aktivnog djelovanja u zajednici djeca i mladi mogu biti pozitivan primjer drugim članovima zajednice i na taj način mijenjati sliku društva.

Organizator festivala je Zaklada Zamah koja u partnerstvu s Blank_filmskim inkubatorom i Zakladom Slagalica iz Osijeka provodi ovaj projekt.

Pobjednike Festivala očekuju vrijedne nagrade čija je dodjela 7. travnja. Dodatne informacije i prijavnica mogu se pronaći na ovoj poveznici, a rok za prijavu filmova je 13. ožujak 2017. godine. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.