Comic Sans nakon Zagreba putuje u Rijeku, Sisak, Samobor i Osijek

U  kinu Europa 5. je ožujka održana svečana premijera novog filma Nevija Marasovića Comic Sans s Jankom Popovićem Volarićem i Zlatkom Burićem – Kićom u naslovnim ulogama. U sklopu turneje po domaćim kinima koja čine dio Kino mreže – hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača Comic Sans 7. ožujka putuje u Rijeku, 14. ožujka stiže u Osijek, u Sisku gostuje 16., a Samobor će posjetiti 28. ožujka 2018. godine.

Premijera u Zagrebu okupila je ekipu filma: redatelja Nevia Marasovića, glumce Janka Popovića Volarića, Natašu Janjić, Zlatka Burića – Kiću, Tanju Ribič, Inti Šraj, Mihu Rodmana te producente Ankicu Jurić Tilić, Iru Cecić i Hrvoja Pervana

Film će i na projekcijama u riječkom Art-kinu Croatia, osječkoj Uraniji, sisačkoj Kristalnoj kocki vedrine te u Kinu Samobor predstaviti redatelj i glumci, a reakcije premijerne publike pogledajte u videu niže. 

Comic Sans na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija: iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, u avanturi života. 

Comic Sans 8. ožujka kreće u redovitu kinodistribuciju diljem zemlje. Tako će se tijekom ožujka prikazivati u CineStar kinima diljem Hrvatske te u kinima Cineplexx u Zagrebu i Splitu, zagrebačkom kinu Europa, riječkom Art-kinu Croatia te ostalim kinima u sklopu Kino mreže.

Svjetska premijera filma održana je na beogradskom FEST-u gdje je osvojio nagradu žirija kritičara za najbolji film iz regije.

Film je nastao u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa – Potprograma MEDIA.

Naslovne fotografije: Nevio Marasović; Nevio Marasović, Nataša Janjić i Janko Popović Volarić
(*Autor fotografija je Julien Duval) 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.