Ciklus hrvatskog filma u Vojvodini prikazuje djelo polaznika radionice 'Kad se male ruke slože'

Projekcija kratkometražnog filma Tavankut iz filmskog kuta nastalog na radionici 'Kad se male ruke slože' pod mentorstvom Branka Ištvančića i Zoltana Siflisa održava se u petak, 13. rujna u 18 sati na Etno salašu Balažević u Tavankutu. 

Tom prilikom će se djeci polaznicima radionice uručiti prigode knjižice za filmsku edukaciju 'Filmska izražajna sredstva' koja je objavljena u izdanju Pulskog filmskog festivala u okviru projekta pod nazivom Film u školi. Ulaz na projekciju je besplatan.

Filmska radionica 'Kad se male ruke slože' namijenjena je edukaciji mladih koji su učenici razreda na hrvatskom jeziku u hrvatskoj manjinskoj zajednici u Vojvodini. Polaznici radionice su učili o potrebi medijskog opismenjivanja te o snimanju filmova. Radionice se ove godine održava od 24. do 28. lipnja na Etno salašu Balažević u Tavankutu.

Ciklus hrvatskog filma u Vojvodini održava se u organizaciji Udruge za audiovizualno stvaralaštvo Artizana iz Zagreba u partnerstvu sa Zavodom za kulturu vojvođanskih Hrvata, u suradnji s HKPD Matija Gubec iz Tavankuta i uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra, Društva hrvatskih redatelja i Ministarstva vanjskih poslova RH.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.