Besplatni dokumentarni filmovi u Restartovoj online videoteci

Tijekom subote i nedjelje, 13. i 14. srpnja, više od osamdeset naslova iz Restartove doku-riznice moći će se pogledati potpuno besplatno na stranici volimdokumentarce.net. 

Za gledanje filmova potrebno je unijeti promo kôd hrpadobrihdokumentaraca. 

U Restartovoj online videoteci mogu se pogledati dokumentarni filmovi poput Srbenke Nebojše Slijepčevića, koja je osvojila niz prestižnih nagrada od Sarajeva do Nyona i Cannesa, Na vodi Gorana Devića, laureata DOK Leipziga koji podjednako voli i publika i kritika i Ne diraj! pobjedničkog filma Berlinalea koji progovara na temu ljudskog straha, ali i želje za intimnosti.

Ljubitelje dokumentarnih biografija oduševit će niz naslova poput Bergman: jedna godina, jedan život, Grace: Bloodlight and Bami, Che - Novi čovjek i Marley.

U Restartovoj videoteci postoje i dokumentarci s kojih 'vrijedi otpuhati prašinu' kao što je domaći dokuhit Gangster te voli o slavnom provodadžiji iz Imotskog, Funne: djevojke koje sanjaju more o grupi Talijanki 'u najboljim godinama' koje po prvi put u životu dolaze na more - u Hrvatsku ili Trst Jugoslavija, dokumentarac o omiljenoj šoping destinaciji svakog građanina Jugoslavije.

Ljubitelji djela slavnog austrijskog dokumentarista Michaela Glawoggera moći će osvježiti sjećanja na njegov opus uz posljednji film s njegovim potpisom Bez naslova i onaj najpoznatiji – Slava kurvi, a tu su i dva filma velikog ruskog dokumentarista Vitalija Manskog: Ispod Sunca o životu u Sjevernoj Koreji i autobiografski Rodbina

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.