Ažuriranje podataka o završenim filmovima i projektima u postprodukciji za promotivne publikacije u 2015. godini: Cannes i Annecy

Počinje prikupljanje podataka za promidžbene publikacije Hrvatskog audiovizualnog centra koje će se distribuirati na sajmovima i festivalima u Cannesu i Annecyju. Fokus publikacija je na završenim, a neprikazanim filmovima, odnosno projektima u (post)produkciji koji će svoj završetak imati do kraja 2015. godine. Podaci u bazu moći će se unositi do petka, 27. ožujka 2015. godine.

U svibnju i lipnju 2015. godine Hrvatski audiovizualni centar bit će prisutan na sajmovima koji se održavaju u sklopu Filmskog festivala u Cannesu (Marché du film) i Međunarodnog festivala animiranog filma u Annecyju (MIFA).

U svrhu promocije i plasmana hrvatskih filmova i autora na navedenim sajmovima i festivalima distribuirat će se publikacije s fokusom na završene i neprikazane filmove, odnosno projekte čiji se završetak planira do kraja 2015. godine: Love Croatian Features 2015/II i Love Croatian Shorts 2015/II. Ovom vas prilikom podsjećamo da u Bazu Centra unesete, odnosno ažurirate podatke o završenim i neprikazanim filmovima, odnosno o filmovima koji će biti završeni do kraja 2015. Molimo vas da što detaljnije ispunite tražena polja u Bazi te da obvezno ispunite podatke o datumu planiranog završetka filma.

Podaci za navedene publikacije prikupljat će se do petka, 27. ožujka 2015.

Samo podaci pristigli do navedenog roka razmatrat će se za uvrštavanje u publikacije. Pritužbe za netočnost ili izostanak informacija onih koji se nisu na vrijeme odazvali na ovaj poziv neće se uvažavati. Uredništvo zadržava pravo adaptacije pojedinih podataka kako bi ih se prilagodilo prijelomu ili konceptu pojedine publikacije.

O roku za dostavu promotivnih materijala za sajmove (DVD screeneri, letci i sl.) obavijestit ćemo uskoro.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu. Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Odjel za promociju i plasman
Hrvatski audiovizualni centar
Nova ves 50
10 000 Zagreb
T. 01 6041 088
E. promotion@havc.hr

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.