Američka premijera novog filma Snježane Tribuson u Los Angelesu

Sve najbolje, novi film scenaristice i redateljice Snježane Tribuson bit će prikazan u Američkoj kinoteci (American Cinematheque) u okviru revije 'Starring Europe' (Los Angeles, 12. – 18. svibnja 2016.) koja uključuje odabir najboljih recentnih europskih filmskih ostvarenja. 

U božićno vrijeme, kad svatko svakome želi sve najbolje, isprepliću se sudbine usamljene slastičarke koja je davno odustala od traženja 'onog pravog', svjetski uspješne operne pjevačice razočarane u ljubav i karizmatičnog baritona koji se oporavlja od bračnog brodoloma.

U glavnim ulogama pojavljuju se Ksenija Marinković, Renata Pokupić, Ozren Grabarić, Bogdan Diklić i Goran Navojec. Film je nastao u produkciji Kinorame i HRT-a, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Projekcija će se održati u losanđeleskom kinu Aero u nedjelju, 15. svibnja s početkom u 19.30 sati. Film Sve najbolje imao je svjetsku premijeru na međunarodnom filmskom festivalu Dani filma na Cipru, gdje je prikazan u sklopu natjecateljskog programa.

Sve ostale detalje potražite na službenoj ili Facebook stranici filma. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.