Preskoči na glavni sadržaj

67. Pulski filmski festival u rujnu

Na sastanku održanom u nazočnosti gradonačelnika Grada Pule Borisa Miletića, župana Istarske županije Fabrizija Radina, ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandra Stojanovića, načelnika Stožera civilne zaštite Istarske županije Dina Kozlevca, pročelnika za kulturu Istarske županije Vladimira Torbice i ravnateljice Javne ustanove Pula Film Festival Gordane Restović, odlučeno je da se 67. Pulski filmski festival održi početkom rujna.

Sukladno zaključcima s navedenog sastanka, Pulski filmski festival izdaje priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

67. Pulski filmski festival  odgađa se do početka rujna. Želja je svih da se kontinuitet Festivala nastavi i da ovogodišnja selektirana produkcija bude kvalitetno prikazana. Ustanova će zajedno s umjetničkim ravnateljem predložiti Festivalskom vijeću, sukladno svim mjerama, novi izgled Festivala i raspored projekcija te će se o tome donijeti odgovarajuća Odluka. Uz nadu da će epidemiološki uvjeti to dozvoljavati veselimo se da će pulska publika ipak uživati u  Festivalu i filmovima.

Pulski filmski festival trebao se održati od 18. do 26. srpnja, a trebao ga je otvoriti dugometražni igrani film Andree ŠtakeMare. Novosti o festivalu možete pratiti na njegovoj službenoj stranici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.