Publikacije namijenjene promociji i plasmanu

U svrhu promocije i plasmana Odjel svake godine priprema kataloške i promotivne publikacije o hrvatskoj filmskoj produkciji te ažurira Katalog hrvatskog filma na mrežnim stranicama Centra. Publikacije sadržavaju podatke o novim produkcijama i koprodukcijama igranih, dokumentarnih, animiranih i eksperimentalnih filmova, bit će objavljene na hrvatskom i/ili na engleskom jeziku, a izdaju se u tiskanom i online obliku.

Svrha publikacija je da svim zainteresiranim profesionalcima iz industrije pruže kvalitetne i točne informacije o novim hrvatskim naslovima, a distribuirat će ih se na filmskim sajmovima na kojima će Centar biti prisutan tijekom godine (Berlinale, Cannes, Clermont-Ferrand, Annecy), kao i na sličnim manifestacijama.

Trenutačno su u tijeku pripreme kataloga hrvatskog filma za 2016. godinu, promotivne brošure o projektima u postprodukciji za 2017. godinu te online katalog hrvatskog filma na mrežnim stranicama HAVC-a. Njihov završetak planira se za kraj 2016., odnosno početak 2017. godine.

Cjelovitu listu publikacija potražite na ovoj povezinici.