Zimica

view in english
  • 2011.
  • 10'
  • HD
  • boja

Djevojka dolazi kod svog bivšeg dečka u potrazi za nestalom intimnosti.

Režija
Hana Jušić
Scenarij
Hana Jušić
Prema priči
Tarik Kulenović – Igra tucanja
Kamera
Jana Plećaš
Montaža
Martin Semenčić
Kostimografija
Katarina Pilić
Uloge
Neven Aljinović Tot, Iva Mihalić
Producentica
Tina Tišljar
Produkcija
Akademija dramske umjetnosti (ADU)

Hana Jušić diplomirala je komparativnu književnost i anglistiku na Filozofskom fakultetu 2007. i iste godine upisala Poslijediplomski doktorski studij književnosti i filma. Godine 2006. upisala je BA studij filmske i televizijske režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a kasnije i MA studij na istom fakultetu. Napisala je i režirala nekoliko kratkih igranih i dokumentarnih filmova prikazanih i nagrađivanih na studentskim, ali i na značajnim europskim festivalima. Scenaristica je dugometražnog igranog filma Zagonetni dječak (2013.) redatelja Dražena Žarkovića.

Izbor iz filmografije – Hana Jušić (1983.)

  • Rođendan (2013., kored. Sonja Tarokić) – kratkometražni igrani / dio omnibusa Kratki spojevi
  • Terarij (2012.) – kratkometražni igrani
  • Mušice, krpelji, pčele (2012.) –kratkometražni igrani
  • Zimica (2011.) – kratkometražni igrani
  • Pametnice (2010, kored. Sonja Tarokić.) – kratkometražni igrani
  • Stric (2009.) – kratkometražni igrani
  • Danijel (2008.) – kratkometražni igrani

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.