Wash Your Hands First

view in english
  • 2014.
  • 7'30''
  • digibeta
  • kombinirane tehnike, crtež na papiru

Sažet prikaz čovjekova životnog vijeka u sjeni majčinske opomene koja kod protagonista, u frojdovskom duhu, izaziva neurotske poremećaje i oralnu fiksaciju. Osim u linearnoj, dostupan je i u interaktivnoj inačici kao aplikacija na mrežnoj stranici www.databasecinema.com.

Režija
Josip Žuvan
Scenarij
Josip Žuvan
Animacija
Josip Žuvan
Kompoziting
Natko Stipaničev
Montaža
Tonći Gaćina
Oblikovanje zvuka
Natko Stipaničev
Glazba
Natko Stipaničev
Glas
J. Michael Collins
Producent
Marko Sušac
Produkcija
Masmas
Potpora
Hrvatski audiovizualni centar (HAVC)

Izbor iz filmografije – Josip Žuvan (1987)

  • Wash Your Hands First (2014) – kratkometražni eksperimentalni
  • Snig (2012) – kratkometražni igrani
  • Dream Myself Away (2012) – kratkometražni animirani
  • Nebitno (2011) – kratkometražni igrani
  • Lovac (2010, kored. Dario Lonjak) – kratkometražni igrani
  • Kako vezati kravatu (2009) – kratkometražni igrani

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.