Trkač

view in english
  • SI, HR
  • 2014.
  • 6'
  • boja

Prvi udah je odluka. Svaki sljedeći udah bitka je za cilj koji nije na vidiku. Bitka za život. On je bivši profesionalni trkač. On je maratonac i najbrži čovjek nekadašnje Jugoslavije. Otkriva nam svoju patnju, bol i napor koji su sastavni elementi svake nove utrke.

Režija
Peter Cerovšek, Nataša Čiča, Toma Zidić
Scenarij
Peter Cerovšek, Nataša Čiča, Toma Zidić
Montaža
Toma Zidić
Kamera
Toma Zidić
Oblikovanje zvuka
Luka Cvetko
Producent
Tom Gomizelj
Produkcija
Luksuz Produkcija
Koprodukcija
Kinoklub Zagreb
Distribucija
Luksuz Produkcija

Izbor iz filmografije – Peter Cerovšek (1984.)

  • Putevi (2015.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Trkač (2014.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Kralj falafela (2013.) – kratkometražni eksperimentalni

Izbor iz filmografije – Nataša Čiča (1989.)

  • Trkač (2014.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Pismo i četiri godišnja doba (2007.) – kratkometražni animirani

Izbor iz filmografije – Toma Zidić (1988.)

  • Gonič (2015.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Odrazi (2015.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Animae (2015.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Trkač (2014.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Carousel (2011.) – kratkometražni igrani
  • Krivo dijeljenje (2009.) – kratkometražni igrani
  • Zvrk (2007.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Srokani Werder (2007.) – kratkometražni igrani
  • Filmska glazba (2006.) – kratkometražni dokumentarni 

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.