Terarij

view in english
  • 2012.
  • 25'
  • digibeta
  • boja

Tinu i njenog bratića Maksa ubija bakina loša juha, ljetna žega i stravična dosada. Oboje bi da su negdje drugdje, s nekim drugim ljudima, no nažalost imaju samo jedno drugo.

Režija
Hana Jušić
Scenarij
Hana Jušić, Sonja Tarokić
Kamera
Jana Plećaš
Montaža
Jan Klemsche
Scenografija
Jana Plećaš, Katarina Pilić
Kostimografija
Katarina Pilić
Oblikovanje zvuka
Borna Buljević
Uloge
Tena Cingel, Tibor Knežević, Lena Politeo
Producentice
Tina Tišljar, Tena Gojić
Produkcija
Akademija dramske umjetnosti (ADU)

Izbor iz filmografije – Hana Jušić (1983.)

  • Rođendan (2013., kored. Sonja Tarokić) – kratkometražni igrani / segment omnibusa Kratki spojevi
  • Mušice, krpelji, pčele (2012.) – kratkometražni igrani
  • Zimica (2011.) – kratkometražni igrani
  • Pametnice (2010., kored. Sonja Tarokić) – kratkometražni igrani
  • Stric (2010.) – kratkometražni igrani
  • Danijel (2009.) – kratkometražni igrani

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.