Sveci

view in english
  • 2014.
  • 78'
  • DCP
  • boja
  • komedija

Kralj i Joke sitni su kriminalci i šverceri koji pokušavaju opstati u Splitu i okolici sredinom 90-ih. Nakon što Kralj završi u zatvoru, Joke uz pomoć zajedničkog prijatelja Šporkog smišlja plan kako da ga izvuče van.

Režija
Ivan Perić
Scenarij
Ivan Perić
Kamera
Rino Barbir
Montaža
Ivan Perić, Dragan Kovačević
Scenografija
Ivan Perić, Katarina Bilan
Kostimografija
Katarina Bilan
Oblikovanje zvuka
Gildo Bavčević
Glazba
Kuzma & Shaka Zulu
Uloge
Gildo Bavčević, Otokar Levaj, Marko Kapitanović, Tino Bandini
Producent
Ivan Perić
Produkcija
Dream Division / Odjel za vizije produkcija
Koprodukcija
Umjetnička akademija, Sveučilište u Splitu (UMAS)

Izbor iz filmografije – Ivan Perić (1984.)

  • Sirene i krikovi (2015.) – dugometražni igrani
  • Sveci (2014.) – dugometražni igrani
  • Mjesto na kojem je umro posljednji čovjek (2010.) – dugometražni igrani
  • Romeo & Julio (2009.) – dugometražni igrani
  • Film za tebe (2009.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Hiroshima (2009.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Zagrljaj modrine (2008.) – kratkometražni igrani

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.