Onomatopoeia

view in english
  • HR, NL
  • 2014.
  • 18'
  • HD, super 8mm
  • boja
  • nijemi

Nijemi film u kojem fotografija, scena, kretnje kamere, stop-animacija i montažni ritmovi oponašaju razne ljudske situacije te s dozom humora ironiziraju povijesne mentalne koncepte.

Režija
Dan Oki
Scenarij
Dan Oki
Kamera
Dan Oki
Animacija
Dan Oki
Montaža
Goran Čače
Scenografija
Lucas van der Put
Producent
Dan Oki (kao Slobodan Jokić)
Produkcija
Studio Fugo (HR), Dan Oki Productions (NL)
Potpora
Hrvatski audiovizualni centar (HAVC), Stichting Fonds voor Beeldende, Kunsten Amsterdam

Izbor iz filmografije – Dan Oki (1965)

  • Onomatopoeia (2014) – kratkometražni eksperimentalni
  • Oproštaj (2013) – dugometražni igrani
  • Mrak (2011) – dugometražni igrani
  • Predstava (2010) – dugometražni igrani
  • Zoogen (2006) – kratkometražni eksperimentalni
  • Oxygen4 (2004) – dugometražni igrani
  • Ozone 3 RGB (2004) – kratkometražni eksperimentalni
  • Divine Beings (1998) – kratkometražni eksperimentalni

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.