Mjesto na kojem je umro posljednji čovjek

view in english
  • 2010.
  • 86'
  • miniDV
  • boja, crno-bijeli
  • ZF, horor

Cain je vojni znanstvenik, razočaran u ljudski rod i stanje u kojem se svijet nalazi. Cain odluči aktivirati oružje masovnog uništenja s namjerom da zbriše cijeli ljudski rod s lica zemlje. Nakon neodređenog vremena provedenog u skloništu, izlazi i kreće u potragu za mjestom na kojem će umrijeti kao posljednji čovjek. Ali uskoro otkriva da nije sam. Počinje mu se javljati misteriozni signal koji odaje prisutnost još jednog ljudskog bića. Cain kreće u potragu kako bi eliminirao preživjelog i završio ono što je započeo...

Režija
Ivan Perić
Scenarij
Ivan Perić
Kamera
Ivan Perić
Montaža
Ivan Perić, Dragan Kovačević
Scenografija
Ivan Perić
Kostimografija
Ivan Perić
Glazba
Kevin MacLeod
Oblikovanje zvuka
Ivan Perić, Dragan Kovačević
Uloge
Marko Kapitanović, Mirko Gabelica, Dragan Kovačević, Tea Radić, Anamarija Perić, Krešimir Perić, Roko Nikšić
Producent
Ivan Perić
Produkcija
Dream Division / Odjel za vizije produkcija
Distribucija
Dream Division / Odjel za vizije produkcija

Izbor iz filmografije – Ivan Perić (1984.)

  • Sirene i krikovi (2015.) – dugometražni igrani
  • Sveci (2014.) – dugometražni igrani
  • Mjesto na kojem je umro posljednji čovjek (2010.) – dugometražni igrani
  • Romeo & Julio (2009.) – dugometražni igrani
  • Film za tebe (2009.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Hiroshima (2009.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Zagrljaj modrine (2008.) – kratkometražni igrani

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.